1. La 17 martie 2017, in cadrul spectacolului „CENTENARUL FEMEII MILITAR” dedicat celor 100 de ani de cand ECATERINA TEODOROIU a devenit primul ofiter femeie combatant din armata romana, prin ordinul ministrului apararii dna.secretar de stat Otilia Sava a inmanat „Emblema de Merit Partener pentru Aparare” clasa I Asociatiei Cadrelor Militare Femei in Rezerva si Retragere ” slt. Ecaterina Teodoroiu” si presedintei acesteia ca semn al contributiei la cresterea prestigiului armatei Romaniei

     2. Pe data de 21 martie 2018 in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta, Asociatiei Cadrelor Militare Femei in Rezerva si Retragere „slt. Ecaterina Teodoroiu” i -a fost conferit „INALTUL PATRONAJ” al Majestatii Sale MARGARETA, Custodele Coroanei Romane, ceea ce ne onoreaza in mod deosebit si ne obliga in acelasi timp.

        La festivitate au participat din partea asociatie noastre col.(r) Damian Natalia, col.(r) Monac Natalia, col.(r) Mircea Camelia, col.(r) Custurov Liliana, mr.(r) Bejan Mariana, mr.(r) Petre Maria, cpt.(r) Popescu Lucica, slt.(r) Morariu Rodica si plt.adj.pr. Talpescu Iulia.

Majestati Sale MARGARETA si ASR Principele RADU din partea asociatiei le-a fost oferit cu aceasta ocazie cate un semn de carte tricolor din matase, lucrate manual.

    3. In aprilie 2018 cinci membre ale asociatiei noastre, Morariu Rodica, Custorov Liliana, Talpescu Iulia, Petre Maria, Damian Natalia, au participat voluntar la actiunea initiata de Consiliul Judetean Vrancea de plantare in Parcul Memoriei Nationale de pe raza orasului Marasesti a 335.000 de stejari in memoria tuturor celor cazuti in lupta in Primul Razboi Mondial, prilej cu care dl. Marian Oprisan a conferit fiecarei participante cate o „Diploma de voluntariat”, iar ulterior a transmis asociatiei si o scrisoare de multumire pentru participarea la acest eveniment memorabil.